36. Shots

LMFAO - Shots

 

Han kom på sig själv att se efter Marion när hon gick ut ur klubbhuset. Inte på ett sådant vis som han brukade när han såg efter andra kvinnor, han såg inte på hennes bakdel. Han såg bara efter henne. Det var inte likt honom. Han skakade på huvudet och himlade med ögonen.
”For fuck sake Austin...” Muttrade han och tog en klunk av den bruna ljuvliga vätskan som Marion hade hällt upp åt honom. Han kunde inte börja tråna efter Marion, hon var för skadad. För ett dygn sedan hade hon stormat in genom dörren bakom honom och sett ut som om hon hade sett ett spöke, hon hade sett ut som spöket själv. Hon hade förlorat sin make, hon hade hamnat i ett slagsmål på en diner och hon hade tvingats flytta ut från sitt hem och in till en håla ovanför en bar. Även om en liten låga skulle tändas inom honom så skulle han inte kunna föra den vidare till Marion, hon skulle förmodligen bara blåsa ut lågan och han skulle känna sig som en idiot. Men ändå sa någonting inom honom att det var inte helt och hållet sant. Han hade sett någonting i hennes ögon när deras blickar hade mötts, en förändring. Han var inte säker på vad det var, men kanske var det just den glimten i hennes ögon som hade fått den där lilla lågan att vakna till liv inom honom. Nej, han borde ta sitt eget råd och vara mera försiktigt när det kom till kvinnor han valde att vara med. Han svepte resten av whiskeyn, satte tillbaka flaskan och gick ut till garaget. Han kunde inte sitta inne i klubbhuset och bara tänka över Marion hela dagen. Det var kanske inte det smartaste att lägga sig under en bil och börja skruva i hans tillstånd så han hade helt enkelt valt att gå till garaget för att prata med killarna. För att diskutera affärer och dylikt.

 

 

När mörkret hade fallit över Stockton och dörrarna till verkstaden hade låsts för dagen så öppnades istället dörrarna till klubbhuset för natten. Grim Reapers från andra håll än Stockton hade kommit dit för utbudet av kvinnor och alkohol. Stockton må vara en liten stad men här fanns det mycket vackra kvinnor. Någonting som utomstående Reapers gärna tog del av.  Austin steg in genom dörrarna till klubbhuset och möttes av en mycket vanlig syn för en lördagskväll i deras tillhåll. Aromer av tobak och svett omringade honom när han steg in. Han kramade som hastigast om en del gamla bekanta som han inte hade sett på ett tag och hälsade på allihopa han kom i kontakt med. En full kvinna såg förföriskt mot honom och lät sin hand glida längs med hans arm. Han log uppskattande och kysste hennes kind innan han fortsatte mot bardisken. Eftersom det tydligen pågick en tävling som involverade shottar, någonting som inte skulle sluta bra. Han var inte ute efter någon sängkamrat denna natt. Han hade redan fått sin beskärda del av kvinnor under dagen, inte på det viset han skulle velat men det räckte gott och väl till.
”I heard that chick from last night has one hell of a right hook!” Hale, en av killarna från verkstaden, klappade honom skrattandes på axeln och räckte över en öl till honom.
”Oh she does, so watch out for that one.” Han blinkade retsamt mot Haleoch tog skrattandes en klunk av den kalla ölen. Han borde inte vara förvånad över att dem redan visste om att Marion hade hamnat i slagsmål. Men det Hale sa var sant, hon hade en sjulhelvetes höger. Han hade nästan råkat ut för den själv när han hade hoppat in för att avbryta slagsmålet. Samma kvinna som tidigare kom vinglande med en flaska sprit som hon skrattandes började hälla det i hans mun, innan hon kysste honom och drack själv upp det hon hade hällt i hans mun. Ett lyckligt 'woh' slank ur henne innan hon trillade bakåt och föll raklång i någons armar.
”What is it with women and you?” Hale var i samma ålder som han själv och ganska lik honom förutom att han var blond istället för mörk. Han var lite för ivrig med kvinnorna, till skillnad från Austin som gärna var mystisk och lät kvinnorna komma till honom istället för andra vägen om. Han torkade sig om munnen och skrattade.
”I’ve got the magic in me. You’ve got to let the women chase you, not the other way around.” Med det sagt styrde han stegen mot ett bord där några av hans närmsta vänner satt vid."
"It's not even ten o'clock and the people are going nuts!" Skrattade han när han satte sig ner.

 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!