38. Salty dog

Salty Dog - Flogging Molly

 

Tankarna på Marion var som bortblåsta nu när han satt där i klubbhuset och halsade öl som om det var vatten. Moe, en man som nog aldrig hade suttit i en frisörstol under hela sitt liv, berättade stolt om hur han hade fått till det med ett gäng tyska flickor. Tydligen hade det varit en cheerleading turnering på gång och gänget med dem tyska flickorna var ett av lagen som var med och tävlade. Hur Moe lyckades skulle dem nog aldrig få veta.
”I shit you not! The racks on these women were out of this world, I didn’t even know where to begin grabbing!” Hojtade han skrattandes. Han hade sådan inlevelse när han berättade att han knappt hade tid med att dricka av sin egen öl. Om man sökte en kvinnoman så var Moe definitionen på kvinnoman.
”But all of a sudden the biggest woman I have ever seen steps in to the room, I’m asuming she was their coach. She wasn’t fat big but wrestler big, I thought she was some sort of Big foot or something! Anyway I thought she was about to break our little party up but noo-oo she just gets right into it. Believe me when I say German women are the best.” Han fick en drömmande blick över sig och Austin kunde inte längre hålla sig för skratt, det samma gällde dem andra männen som satt vid bordet. Han slutade dock skratta så fort han fick syn på Marion och ett sting av ilska skar i honom när han såg hur männen hon passerade försökte flirta med henne. Han ägde inte Marion, han var inte ens involverad med henne. Så varför kände han begäret att få slå dem där killarna på käften? Skulle han fråga någon skulle dem bara påstå att han höll på att falla för henne, men det var absurt. Han hade aldrig fallit för en kvinna på det viset förut, som om det skulle förändras över en natt.

 


”Hey, Is this seat free.?” Han mötte hennes blick och nickade samtidigt som han tog en klunk av sin öl. Simon var den som istället sa att platsen var ledig. Han lade märke till Simons hungriga blick när han såg på Marion. Någonting som irriterande nog retade honom. Tekniskt sätt var alla singel kvinnor fritt fram att försöka erövra. Så att säga. Det var fritt fram tills någon från klubben sa att en viss kvinna var hans, då är kvinnan inte längre på marknaden. Han skulle kunna säga att Marion var hans, men eftersom hon inte ens var det så fick han helt enkelt bita ihop. Han hade sett tidigare idag att Marion själv kunde säga ifrån, men det betydde nu då inte att han själv inte skulle beblanda sig om någon började trakassera henne. Han studerade Marion en sekund eller två istället för att lyssna på fortsättningen av Moes berättelse med mycket ingående detaljer. Han var glad att hon faktiskt vågade sig in till klubbhuset, trots att det var full fart, och att hon dessutom vågade komma fram till bordet han satt vid. Han och Max var förstås dem enda som hon kände där men ändå.
”Speaking of feisty women, I’ve heard you’re one hell of a fighter! Even Austin had trouble settling you down.” Han vaknade upp ur sina tankar utav att Moe plötsligt pratade med Marion. Hela Stockton hade verkligen hört om det där slagsmålet. Gubbarna skrattade, säkerligen för kommentaren om att han var den som hade haft problem med att hålla henne lugn. Han fnyste tyst och tog en klunk av ölen.
”Hey, I was controlling three women that were trying to kill each other, it’s a bit different from having sex with seven German women.” Förklarade han och pekade menande mot Moe som bara flinade busigt.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!