43. Sunset, Regret

Israel Nash Gripka – Sunset, Regret

 

De blev allt varmare ute, inte ett moln syntes till på himlen och det var alldeles vindstilla. Marion slöt ögonen och njöt av den heta sommarvärmen som värmde hennes kropp. Men hennes hungriga mage gjorde sig snart påmind och en djup suck letade sig ut genom hennes mun. Hon reste på sig och fick snart syn på Austin som satt ute på balkongen, i hans lägenhet, på andra sidan vägen. Ännu en gång kom hon och tänka på gårdagen och åter igen fick hon ångestkänslor. Hon stängde balkongdörren efter sig och gick sedan in till sovrummet för att ta på sig några kläder. Efter några minuter var hon påklädd. En ljusrosa klänning med en vit krage fick pryda hennes kropp denna varma sommardag. Hon stannade upp vid spegeln och kollade på hennes egen spegelbild. Hennes ansikte var svullet och blått av slagsmålet dagen innan och av det som hade hänt de senaste veckorna. Hon drog en kam genom håret och tog sedan ett djupt andetag och lämnade sovrummet.
Hon behövde något att äta och till affären kunde hon inte gå. Så det enda stället där det troligtvis fanns mat var hos Austin. Och att gå dit nu kanske inte var det smartaste. Hon skulle aldrig klara av att se honom i ögonen, i alla fall inte på ett tag. Hon visste innerst inne att hon hade velat kyssa Austin enda sedan igår morse, men hon försökte hela tiden neka det för sig själv då Theo hela tiden dök upp i hennes huvud. Hon lämnade lägenheten med ett par vita ballerina skor på fötterna, hon låste dörren efter sig och gick sedan nedför trappan. I klubbhuset var det lugnt, den enda människan som syntes till var Max som satt på kontoret och läste en massa papper. Han kollade upp på henne och log.
”God morning love.” han fortsatte sedan kolla i papperna.
Marion gick bara förbi utan att hälsa, hon öppnade klubbhusdörren och klev ut i den varma luften.
Hon satte sig ner på en av bänkarna som stod placerade utanför klubbhuset och kollade sedan ut över området. Åter igen fick hon syn på Austin uppe på balkongen och hennes hjärta började dunka häftigt. Hon kollade snabbt bort och suckade. Det var lika bra att gå och prata med honom om det som hade hänt. Hon ville ju ha honom, men det kändes som om det var lite för tidigt. Hon kände ju inte Austin väldigt väl. Hon visste ju bara att han var en kvinnokarl och att han kanske bara ville få henne i säng som med alla andra tjejer.Hon ställde sig upp och gick med nervösa steg mot bakdörren på verkstaden.

 

 

Ju närmare Austins lägenhet hon kom desto nervösa blev hon. Hon höll ett stadigt grepp om trappräcket när hon gick uppför trappan som skulle leda henne till hans lägenhetsdörr. När hon nästan var framme stannade hon och kollade tvekande på dörren. Vad gjorde hon här egentligen, allt skulle säkert bara bli värre om hon gick och pratade med honom nu. Och vad skulle hon säga? ”Hej Austin, jag vill ha dig, men inte nu. Bla bla bla” mumlade hon för sig själv och vände sedan på klacken och började gå nedför trappan men hon ändrade sig snart igen och började åter igen gå uppför trappan mot Austins lägenhet. Hon gick fram till dörren med nervösa steg och stod där ute i några minuter men tog snart mod till sig och knackade på dörren med en skakande hand av nervositet. Hon ångrade sig genast, vad skulle hon hit upp och göra. Inte ett enda ljud hördes från lägenheten. Hade hon tur så hade inte Austin hört att hon hade knackat på. Men hon knackade åter igen på dörren men inga steg hördes inifrån. Så istället vände hon på klacken och började sedan gå nedför trapporna igen




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!