83. This Is Love

will.i.am – This Is Love

 

”I’m glad to be home...” Hon blev alldeles varm inombords av att höra dem orden. Rätt som det var pressade Austin ner henne på rygg i soffan och hon var inte alls beredd på att Austin skulle hamna över henne. ”And I'm sure as hell to be home to this...”Marion log åt Austin och kollade in i hans blåa ögon och besvarade sedan kyssen medan hon krängde av honom tröjan.
”I love you.” viskade hon i hans öra och hon visste inte varför, men i just det tillfället kände hon att han var hennes allt och att hon aldrig vilje skiljas från honom.
 Efter det gick allting fort och snart låg de invirade i varandra med inte ett enda tygstycke på kroppen.

 

 
 

Tiden gick och det hade nu börjat bli höst ute. Det hade gått över 1 månad sedan Dimitri hade varit på besök och nu satt han bakom lås och bom och nu var allting lugnt. Marion och Austins förhållande blev bara bättre och bättre och hon blev mer kär för var dag som gick.
Klubben hade nu fått iordning allt efter skottlossningen och slagsmålet, de hade begravt de som hade dött och bränt alla Dimitris män som hade dött.
Hon vände på sig i sängen och kollade på Austin som låg och sov bredvid henne. Ett leende spred sig på hennes läppar, hon la sig närmare honom och kysste honom på kinden. Utan att väcka honom klev hon upp ur sängen och tassade iväg in i badrummet. Hon satte på duschen och steg in och lät det varma vattnet värma hennes kropp. Hon slöt ögonen och stod där i några minuter och bara njöt av det varma vattnet.
När hon var klar virade hon en handduk runt hennes kropp och gick sedan ut i köket för att sätta på lite kaffe. Det blev blöta fotspår efter henne och hon visste hur mycket Austin hatade det men idag hade hon ingen lust att torka bort det.
Kaffe kokaren började snart låta och bara efter några minuter började det lukta kaffe i hela lägenheten. Marion gick sedan in i sovrummet och började rota i garderoben efter några rena kläder att ha på sig. Hon lät handduken falla till golvet medan hon krängde på sig sina underkläder och sedan ett par jeans och en tjocktröja. Hon kollade på Austin som fortfarande sov djupt och lämnade sedan rummet.
Hon hällde upp kaffe i en mugg och satte sig sedan ner i soffan och startade sedan tv:n.
Marion lät blicken svepa över rummet och varje gång hon såg platsen där Dimitri hade legat full i blod fick hon en kall kåre genom ryggraden och en känsla av att det inte var sista gången som hon såg honom.
Men han satt bakom lås och bom nu, så han kunde inte göra henne något. Men ändå hade hon den känslan inom sig och varenda natt drömde hon samma gamla mardröm, att Dimitri åter igen var tillbaka i lägenheten och skulle kidnappa henne.
Hon drack några klunkar av kaffet medan hon zappade runt på tv:n och stannade på en kanal som visade nyheterna. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!