11. Sleepy Little Town

The White Buffalo – Sleepy Little Town

Marion lyssnade nyfiket på allt som Austin berättade. ”Grew up in Colorado with three younger brothers, who were and still are the biggest pains in my ass. Came down here to take of my fathers business after he passed away about four years ago, and I plan on staying here for a long time.” Allt han berättade var intressant även ifall han bara berättade grund fakta om sitt liv. Kanske hade han saker att dölja?

 

Austin svarade snart på hennes fråga om hon fick sova här inatt.” I wouldn’t recommend you sleeping here, unless you want to wake up to a drunk old man.” Hans svar fick henne att le.
“Yeah, You're probably right.” fick hon ur sig och la sedan märke till att det hade blivit tystare utanför, varken musik eller några röster hördes och hon antog att de hade åkt hem till sig då det troligtvis var sent på natten.
”You can come sleep at my place. I’ll take the couch… I live just across the street abouve the shop, that i also own.
Den sista meningen han sa gjorde henne osäker. Att sova i en främmande mans lägenhet kanske inte var något som hon såg fram emot. Men som han sa tidigare så var det nog bättre att sova där, en att stanna och sova på kontoret. Det var ju ändå bara en natt och han hade ju till och med erbjudit sig att sova på soffan.

 

” Hm, okay. But just one night and if you so much as touch..” Hon höll upp pekfingret i en varnande gest och ställde sig sedan upp. ”I guess everyone else has gone home? It's so quiet outside.”
Tillsammans gick de ut från kontoret och synen utanför fick henne att förstå vad han menade med att hon inte skulle sova här. Det låg män och kvinnor lite överallt. På ett biljard bord låg en halvnaken kvinna bredvid en man klädd i endast ett par jeans och en skinnväst, på golvet låg det några män och i soffan låg två halvnakna kvinnor på en halvnaken man. Så det var så här det gick till i en motorcykel klubb. Hon vände sig mot Austin.
”I guess you had been sleeping here on the floor with all the ladies if I had not come.” ett leende spred sig på hennes läppar.

 

Väl ute stannade hon upp och andades in den friska luften som alltid blev efter regn. Efter alla omständigheter så var hon ändå rätt glad över att hon hade hamnat här. Hon gillade att ha Austin som sällskap då han fick henne att känna sig lugn och trygg. Det var en fin natt, det var fullmåne och den lös upp hela den mörka himlen och alla dess stjärnor såg ut som små eldflugor. En sval vind svepte förbi och tog tag i hennes hår.
De gick bredvid varandra i tystnad och var snart framme vid vad som verkade vara en verkstad. Ovanför en garagedörr stod en skylt ”Haynes Motors”. Så det var nog den som han hade fått ta över efter sin far.
”So what are you guys doing? Do you fix motorcycles and cars?” hon pekade mot verkstaden medan de gick och snart var de framme vid en bakdörr till verkstaden, de öppnade dörren och klev in. Direkt de hade kommit in började de gå uppför en lång och smal spiraltrappa, hon hade fortfarande lite energi kvar och det var så pass att hon orkade gå uppför trappstegen. Snart var de framme vid en dörr och Marion var tvungen att luta sig mot en vägg för att andas.
”I'm still in poor condition. I think I need to sleep.” enda sedan kidnappningen ägde rum hade hon sovit dåligt, kanske bara 3 timmar varje dag. Inte konstigt att hon kände sig så matt och helt slut. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!