16. All the right moves

OneRepublic - All the right moves

Han lade märke till den lätta rodnaden som spred sig över hennes kinder och han log roat.
”I was considering whether I should take the little dress that was lying on the bedroom floor, but I changed my mind quickly. And I'm sorry. It will not happen again.” Han skrattade till och drog en hand genom sitt morgonrufsiga hår.  Han hade helt glömt bort att Meghan hade lämnat sina kläder efter sig från när hon senast hade spenderat natten i hans säng. Men om sanningen skulle fram så hade han inte glömt, han hade helt enkelt inte lagt märke till det. Meghans efterlämnade kläder var ingenting han lade större notis på längre, eftersom det hände allt mera. Hans vänner skämtade allt som oftast om att hon försökte smyga in sina saker i lägenheten för att hinta om att hon ville flytta in med honom. Men det var en sak de båda hade varit överens om, deras förhållande var bara fysiskt och ingenting annat än så. Han hade inte tiden eller orken med ett känslomässigt förhållande med någon, speciellt ingen vilding som Meghan. Hon var som en otämjd unghäst.
”Oh yeah, that. That’s just Meghans clothes.” Avfärdande han snabbt, tog sin mugg med kaffe och började njutningsfullt dricka. Kaffe var precis den sak han behövde denna morgon.

”So what do we do now?” Han såg på henne över kanten på sin mugg, tog en klunk och satte ner den tomma muggen i diskhon. En tyst suck slank ur honom.  Ja, vad hände nu? Om hon valde att stanna med dem skulle hon ha skydd för eventuella kidnappsförsök, men det var endast om hon valde att faktiskt stanna med dem. Om inte så fanns det inte mycket dem kunde göra för henne.
”I don’t know.” Det var nog inte svaret hon ville ha, men det var det enda svaret han kunde ge eftersom han själv inte visste vad som skulle hända från och med nu.
”Do you think it's smart to go to the police?” Han kunde inte berätta om hans och Maxs misstankar om den ryska ligan, eftersom de inte heller visste om det var sant. Men kände han Max rätt så satt han nog redan och kollade in i saken. Om det faktiskt var så att ryssarna var inblandade i det hela så skulle polisen inte kunna göra mycket, näst intill ingenting.
”My personal opinion? No. If this was a big hit from a..” Hans tankar gled över till Belikov, så för att inte försäga sig så bytte han snabbt ut orden han tänkte säga. ”..big league, then they might have someone on the inside. A dirty cop.  It’s small town, but you never know. But… then on the other hand I’m not on the ’right’ side of the law, so to speak.” Han och hans gang var nu inte på den snälla och lydiga sidan av lagen, men även dem hade polisen lindat runt sitt lillfinger. Vad polisen än gjorde så lyckades dem aldrig ta ner Grim Reapers, dem hade verkligen försökt i många år. Till och med tagit in någon lyxig FBI-agent. Frank, en av de äldre, brukade alltid dra historien om att han fick FBI-agenten att gråtandes åka hem tillbaka till New York. Om det var sant eller ej visst han inte, men det var en bra historia.

 

Så såg han hur tårarna började välla upp i hennes ögon igen och han svor tyst inombords. Han avskydde tårar, gjorde honom obekväm och handikappad. Han visste inte hur man skulle hantera tårar. Nu var han tvungen att säga rätt för att inte få henne att gråta ännu mera.
”I want to have clean clothes, I want to sleep in my bed, I want everything to be like before and i wan’t Theo.” Han kliade sig lite tafatt i nacken innan han gick fram och satte sig på stolen bredvid henne. Han var ingen talare, utan en väldigt fåordig man precis som hans pappa var.
”Hey... I get that you want everything to be as it was before. I do. But I can’t help you with Theo… Though I can take you to your place, so you can change clothes and what not. But I wouldn’t recommend you staying there alone for a while.” Höll han faktiskt på att säga att hon kunde stanna där? Tja, nä.. Eller? Nej, han hade inte tid med någon som sprang i hans hem 24/7. Men han kunde inte heller ha henne att vara ensam i en lägenhet så snart efter sin kidnappning. Förmodligen var de redan ute och letade efter henne, för det måste ha funnits en anledning till varför de kidnappat henne.
”If you want to, that is.”




Kommentarer
Postat av: Celebnovell

Hej!
Jag har ett krav på 70 unika besökare varje dag - om du har det så kan vi självklart göra ett länkbyte. Jag har inte detta krav för att vara elak utan för att jag helt enkelt vill tjäna någonting på det.
Kram!

2013-10-21 @ 19:35:07
URL: http://celebnovell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!