165. Leave Us Alone

Perkele – Leave Us Alone

Austin hade som tur var inte följt efter henne upp till lägenheten. Även ifall hon hade hoppats på att han skulle ta henne tillbaka igen. Dagarna gick och Marion gjorde slut med Moe som verkade ta det väldigt hårt. Dagarna övergick till veckor som snart övergick till månader. Marion hade lämnat den lilla lägenheten ovanför klubbhuset och flyttat tillbaka till den lägenhet som hon och Theo hade bott i för 2 år sedan. Hon hade inte förmått sig själv med att säga upp den, vilket hon var glad över då hon nu hade någonstans att bo. Först hade hon velat fram och tillbaka över om hon skulle lämna Stockton bakom sig och flytta tillbaka till England men hennes mamma hade övertalat henne att stanna så att de kunde spendera all fritid med varandra. Men hennes mamma spenderade mer och mer tid med Max och snart hade de även gett sig av på en kärleksresa till Skottland. De hade först frågat Marion om hon ville följa med dem. Men hon hade sagt nej utan att tveka och hon kunde inte undgå att se en viss lättnad i deras ögon.

 

Under den tid som hon hade flyttat tillbaka till lägenheten som hon och Theo hade bott i så hade de mystiska telefonsamtalen börjat igen. Och personen i andra änden hade bara sagt några enstaka ord så som "I know were you live." och "Soon its time.". Och för varje gång som det ringde blev hon mer och mer rädd. Hon förstod hela tiden att det var Dimtri som hotade henne, men hon hade tvilat på det en aning enda tills en dag då han stod utanför hennes dörr och bad om att få komma in. Hon hade smällt igen dörren men han var snabbare en henne och hans fot stoppade dörren innan den han smälla igen mitt framför ögonen på honom. Han hade tryckt upp dörren igen och tvingat in henne i lägenheten och bad henne sedan sitta vid en av stolarna runt det lilla matsalsbordet.

 

 

Hon suckade där hon låg i sängen. Solen sken in genom fönstret och damkornen dansade i luften. Hon kände hur mannen bredvid henne i sängen började röra på sig och hon ville vända sig om och möta hans blick men istället låg hon kvar på mage. Rädd för att om hon såg på honom igen så skulle hon berätta allt, allt som Dimtri sagt att hon skulle göra. Han hade bett henne ta reda på en massa viktig information som skulle få klubben att krossas om de hamnade i fel händer. Skulle hon inte göra som Dimtri bett henne så skulle alla i klubben och i hennes närhet dö. Han hade lovat henne att han skulle lämna dem ifred om han fick informationen men hon visste att hon nu hade gett sig ut på farligt vatten, skulle någon i klubben få reda på vad hon gjorde så skulle hon ligga risigt till.
Hon tog sedan ett djupt andetag och vände på sig för att möta mannen som låg bredvid henne.

"Good morning." fick hon sedan ur sig medan hon log ett tillgjort leende mot Austin. Kvällen innan var något hon bara ville glömma. Hon hade fått order av Dimtri att hon skulle droga Austin och få honom att tro att de hade haft sex. Hon ville bryta ut i ett skrik när tanken slog henne.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!