197. I'm so happy right now.

Marion kollade nervöst på Austin medan han började massera hennes fot.
”I’m glad you came back.” hon lite och även hon var glad över att hon hade kommit tillbaka. Men hon hade aldrig varit så här nervös. Inte ens när de skulle göra det första gången. ”There’s no need to be nervous...” han hade rätt, varför skulle hon vara nervös? Hon kände ju denna mannen som satt framför henne.
En stöt for igenom hennes kropp när hans hand letade sig uppför hennes vad. Hennes kropp skrek av längtat efter att få känna hans kropp. Hon slöt ögonen och svalde. Marion hade verkligen saknat hans beröringar.
Snart kunde hon inte hålla sig längre. Hon tog sig ur hans grepp och vände på sig så att hon satt på knä framför honom. Hon smekte hans bringa och böjde sig sedan fram för att möta hans läppar. När deras läppar möttes kändes det som om hela världen stannade, äntligen fick hon kyssa de läppar som hon hade saknat så mycket. Äntligen var det dom igen.
Efter kyssen gick allting fort och snart hade de förflyttat sig till sovrummet. Allt det som hade hänt med Dimitri var nu bortblåst. Nu var det bara hon och Austin som existerade.

 

 

 

Marion låg invirad i täcket och log mot Austin. Att de äntligen hade hänt, det som hon hade längtat efter så länge nu. Hon strök en hand längst hans kind utan att släppa blicken från hans blåa ögon.
"I'm so happy right now." hon lät nästan som ett litet barn, men det struntade hon i. Fast nu var ju frågan, var stod de nu? Var detta bara en engångsförteelse eller var det början på något nytt? Något underbart?
"So this, what happens now?" egentligen ville hon inte veta svaret och hon ville inte förstöra den fina stund som de hade tillsammans, men det var lika bra att få reda på det så fort som möjligt. Hon ville inte hoppas för mycket. "I mean, this is more than just a one night stand?" hon hörde hur nervös hon lät när hon uttalade orden "One night stand". Det var nästan inte så att hon vågade kolla på Austin, rädd för att han skulle nåbba henne och svara ja på den sista frågan.

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!