165. Leave Us Alone

Perkele – Leave Us Alone

Austin hade som tur var inte följt efter henne upp till lägenheten. Även ifall hon hade hoppats på att han skulle ta henne tillbaka igen. Dagarna gick och Marion gjorde slut med Moe som verkade ta det väldigt hårt. Dagarna övergick till veckor som snart övergick till månader. Marion hade lämnat den lilla lägenheten ovanför klubbhuset och flyttat tillbaka till den lägenhet som hon och Theo hade bott i för 2 år sedan. Hon hade inte förmått sig själv med att säga upp den, vilket hon var glad över då hon nu hade någonstans att bo. Först hade hon velat fram och tillbaka över om hon skulle lämna Stockton bakom sig och flytta tillbaka till England men hennes mamma hade övertalat henne att stanna så att de kunde spendera all fritid med varandra. Men hennes mamma spenderade mer och mer tid med Max och snart hade de även gett sig av på en kärleksresa till Skottland. De hade först frågat Marion om hon ville följa med dem. Men hon hade sagt nej utan att tveka och hon kunde inte undgå att se en viss lättnad i deras ögon.

 

Under den tid som hon hade flyttat tillbaka till lägenheten som hon och Theo hade bott i så hade de mystiska telefonsamtalen börjat igen. Och personen i andra änden hade bara sagt några enstaka ord så som "I know were you live." och "Soon its time.". Och för varje gång som det ringde blev hon mer och mer rädd. Hon förstod hela tiden att det var Dimtri som hotade henne, men hon hade tvilat på det en aning enda tills en dag då han stod utanför hennes dörr och bad om att få komma in. Hon hade smällt igen dörren men han var snabbare en henne och hans fot stoppade dörren innan den han smälla igen mitt framför ögonen på honom. Han hade tryckt upp dörren igen och tvingat in henne i lägenheten och bad henne sedan sitta vid en av stolarna runt det lilla matsalsbordet.

 

 

Hon suckade där hon låg i sängen. Solen sken in genom fönstret och damkornen dansade i luften. Hon kände hur mannen bredvid henne i sängen började röra på sig och hon ville vända sig om och möta hans blick men istället låg hon kvar på mage. Rädd för att om hon såg på honom igen så skulle hon berätta allt, allt som Dimtri sagt att hon skulle göra. Han hade bett henne ta reda på en massa viktig information som skulle få klubben att krossas om de hamnade i fel händer. Skulle hon inte göra som Dimtri bett henne så skulle alla i klubben och i hennes närhet dö. Han hade lovat henne att han skulle lämna dem ifred om han fick informationen men hon visste att hon nu hade gett sig ut på farligt vatten, skulle någon i klubben få reda på vad hon gjorde så skulle hon ligga risigt till.
Hon tog sedan ett djupt andetag och vände på sig för att möta mannen som låg bredvid henne.

"Good morning." fick hon sedan ur sig medan hon log ett tillgjort leende mot Austin. Kvällen innan var något hon bara ville glömma. Hon hade fått order av Dimtri att hon skulle droga Austin och få honom att tro att de hade haft sex. Hon ville bryta ut i ett skrik när tanken slog henne.
164. Times like these

Foo Fighters - Times like these

 

Mycket hade hänt under de månader som hade gått sedan Austin hade fått veta sanningen om vem Simon egentligen var. Mannen han hade ansett sig vara en av sina närmaste vänner, en bror, visade sig vara ingenting annat än en falsk förrädare som jobbade för fienden. Dmitri. På grund av dem överträdelser och brott han hade gjort, inte bara mot klubben utan även Marion, hade lett till att hans märken revs av, likaså hans väst samt hade han inte längre någon rätt att vistas i Stockton. Om han så satte en tå innanför Stocktons gränser skulle han få lida mer än vad han någonsin kunde ana. När Simon hade lämnat Stockton hade Meghan även följt med honom, förmodligen för att låta Sam växa upp med sin pappa. Hur rutten hans fader än må vara inombords. Austin visste att Meghan enbart sökte efter bekvämlighet och en slags säkerhet, men att följa med Simon var förmodligen det dummaste val hon någonsin hade tagit. Men samtidigt var det en lättnad för honom själv, han slapp därmed se henne och den lilla pojken han en gång hade trott var hans. På tal om kvinnor som en gång hade funnits i hans liv så verkade inte Marion vara tillsammans med Moe längre. Marion hade sagt upp sin lägenhet och därför hade en av dem nya rekryteringarna tagit hennes plats i den lilla lägenheten. Han hade först trott att hon hade åkt tillbaka till England, men efter att ha sett henne mer än en gång på Stocktons gator antog han att hon menade stanna kvar. Till en början hade Moe verkade genuint ledsen, han hade faktiskt tvekade när det hade kommit till att ta kvinnor till sitt. Han tog dem med sig – givetvis – men det faktum att han till en början tvekade var ett tecken på att Marion hade påverkat Moe på ett speciellt vis. Så som hon hade påverkat Austin. Hon var minsann speciell, som kunde få hårdbarkade män att falla som furor kring henne. En annan kvinna som verkade ha samma förmåga var henne mor, Carol, som nu faktiskt hade lyckats få med sig Max på en romantisk resa till Skottland. Hur Skottland någonsin kunde anses romantiskt hade han ingen blekaste aning om, men det var i alla fall dit dem hade åkt. Alltså hade Austin lämnats att själv ta hand om pappersarbetet under tiden Max var borta, vilket inte var direkt det lättaste. Han kunde såklart beordra någon av dem andra männen att göra det, men för att vara ärlig så ville han inte att någon annan än han såg på viktiga dokument. Med tanke på vad Simon hade gjort. Precis som Simon så hade inte Dmitri synts till, inte ens ett litet rykte hade nått hans öron. Vilket var konstigt. Det hade snart gått två år utan katastrof från ryssarna, vilket gjorde honom misstänksam. Vapenhandeln var fortfarande i full gång och den gick väldigt bra - peppar peppar ta i trä – och det var på grund av det som han var misstänksam. En man som Dmitri förlät inte saker bara sådär, antingen hade han verkligen dött eller också väntade någonting fasansfullt bakom hörnet.

 

Allt var lugnt. Fram tills några veckor sedan vill det säga. Dagen då Marions namn hade blinkat på hans telefon var första gången på länge som han hade blivit förvånad. Förvåningen hade dock lagt sig när han hade hört oron i hennes röst när hon förklarade att en man ringde henne. De första gångerna hade han avfärdat dessa samtal och påstått att det bara var någon som ville jävlas med henne. Simon till exempel, hon hade trots allt avslöjat honom. Men när samtalen hade börjat komma allt mer frekventa och hotfulla hade han slutligen gett med sig och åkt över till henne för att hjälpa henne lista ut vem det kunde vara.
Det var ljudet från en sopbil som smällde med soptunnorna som fick Austin vakna till liv den morgonen. Efter några om och men öppnade han sakta men säkert ögonen och började låta sina trötta blicka glida ut över rummet han befann sig i. Det var inte hans egna säng han låg i och det var minsann inte hans sovrum han befann sig i. Det var förstås ingenting konstigt i sig, nu som då vaknade han upp i främmande sängar. Han sträckte på sig med en gäspning samtidigt som han vände sig om för att se om det låg någon bredvid honom. Vilket det gjorde och det var absolut den sista personen han borde vakna upp bredvid. Han stelnade till i sin rörelse och betraktade den lugnt sovande brunetten som låg bredvid honom. När han upptäckte att hennes rygg, som var vänd mot honom, var bar var han tvungen att inspektera sig själv. En snabb titt under täcket fick honom att svära lågt för sig själv. Men... varför kunde han inte minnas om dem hade legat tillsammans eller ej? Kanske hade Marion några svar.

 
 163. Goodbye

Jessica Lowndes – Goodbye

Ute var det nu lugnt och hon antog att de flesta hade åkt hem till sitt eller däckat inne i lokalen. Hon suckade medan hon drog en hand genom håret. Varför hon satt kvar utanför Austins lägenhetshus hade hon ingen aning om. Antagligen berodde det på att hon innerst inne ville att han skulle springa efter henne och säga att han ville ha henne tillbaka igen. Men hon visste att det aldrig skulle hända.
Snart öppnades dörren till lägenhetshuset och Marions hjärta slog ett dubbelslag när hon fick syn på Austin, som snart fick syn på henne.
”Why?” hon ställde sig upp och kollade på Austin utan att säga ett ord. "You can’t just drop such bomb and just walk away.” Marion stod bara tyst och kollade på honom, han hade rätt.
”Why would Simon, one of my closest men in The Grim Reapers, so such a thing? The Simon I know wouldn’t push a pregnant woman down the stairs, knock someone up? Sure. He’s a man, men make mistakes.” Marion visste att om hon berättade för Austin om allt så skulle hon ligga väldigt risigt till men det var lika bra att berätta resten nu när han visste om vad Simon hade gjort. Men hon stod fortfarande tyst och granskade Austins ansikte. ”You’re lying. You must be... lying.” hon blev nästan irriterad på de ord han sa, att han trodde att hon stod och ljög för honom.
"Why would I lie about such a horrible thing." sa hon irriterat. "The only reason I kept it a secret for you was that Simon threatened to kill me if I told you." hon drog åter igen handen genom håret medan hon tystnade. Hon tog sedan ett djupt andetag och fortsatte.
"I heard Simon talking to Dimitri on the phone. " åter igen tystnade då minnena från när han puttade henne nedför trappan dök upp i hennes huvud. Hon rös till och kollade upp på Austin. "Then he saw me and I threatened to tell you." hon backade några steg och kollade ut över klubbens uppfart innan hon lät blicken vandra tillbaka till Austin igen. Hon hade en sådan stor lust att kasta sig i hans famn och känna hans värme och trygga armar mot hennes kropp. Hon skakade snabbt bort tanken och kollade upp på honom. "And then he pusched me."

 

 


Allt som hade hänt efter det var Simons fel, hade han inte knuffat ned henne från trappan så hade nog hon och Austin varit tillsammans och de hade säkert varir föräldrar vid det här laget.
"So can you just leave me alone now?" hon släppte den tårfyllda blicken från Austin och vände sedan på klacken och styrde stegen mot klubbhuset. Även ifall hon ville stanna med Austin så var det bäst att bara gå. Då hon kände på sig att han inte ville ha henne där. Hon torkade bort en tår som hade lämnat hennes öga och letade sig nedför hennes kind. Hon var trött på alla tårarn som hon aldrig kunde hålla inne, om hon skulle samla ihop alla tårar som hon hade gråtit sen hon träffade Austin så skulle hon kunna fylla en hel sjö. Ennu en tår lämnade hennes öga och snart kunde hon inte hejda dem. Hon ökade på stegen för att komma snabbare till hennes lägenhet ovanför klubbhuset.

 
 
 162. Liar liar

Cris Cab - Liar liar

Sättet Marion stelnade till och såg upp på honom på,  fick en förundrad rynka att uppstå mellan hans ögonbryn. Att hon dessutom bara nickade till svars gjorde honom mer än bara förbyllad. Var det all reaktion hon tänkte kläcka ur sig? Hon hade stormat in dit som en tornade, kört ut kvinnan som skulle ha värmt hans säng för en natt och skällt på honom som om han hade varit en mycket stygg hund och så bara nickar hon och ser på honom en ynklig blick. Som om hon var offret i hela den här situationen. Han stod där och såg efter henne när hon svepte ut ur rummet och siktade in sig på ytterdörren. Nästan så att han tappade hakan över den tafatta reaktion han hade lyckats dra ur henne. Men samtidigt som det irriterade honom, som när det kliade på ett ställe man inte riktigt kunde nå, gjorde det honom lättad. Ändå gick han efter henne en liten bit, kanske för  att se till att det verkligen var ut genom dörren hon tänkte gå och inte in till köket för att koka en kopp kaffe åt honom för att sedan tvinga honom att prata ut om alla känslor.
”Just so you know. Simon is the reason I lost our baby. He pushed me down the stairs.” Nu var det hans tur att se på henne. Känslorna som vaknade till liv inom honom lämnade en känsla av illamående. Simon? Var Simon roten till allt det dåliga som hade hänt mellan Austin och Marion under det senaste året? Om man inte räknade med att Meghan hade slingrat sig in i hans liv vid det laget som Marion hade tagit sig tillbaka till Stockton. ”What?” Viskade han fram, men Marion hade redan lämnat honom.

 

Hur länge Austin stod där som förstenad efter att Marion hade lämnat lägenheten hade han ingen aning om. Han suckade tungt och slet till sig en jacka på vägen ut genom dörren.
”I can’t believe I’m doing this again...” Muttrade han för sig själv när han rusade nerför trapporna. Att han fortsatte att utsätta sig för den smärta hans gräl med Marion gav honom kunde han inte ens försöka att förstå. Men han kunde inte låta henne gå ifrån honom efter ett sådant besked utan förklaring, han var tvungen att få veta varför. Han slog upp dörren till byggnaden och såg sig omkring för att se om Marion fanns inom synhåll. Vem visste hur länge han hade stått som ett fån och bara stirrat på en stängd dörr. När han såg åt sidan upptäckte han dock henne, sittande på marken. Plötsligt visste han inte hur han skulle börja.
”Why?” Kläckte han dumt ur sig. Till slut tog han sig samman. ”You can’t just drop such bomb and just walk away.” Han kom sig själv med att låta väldigt irriterad och bitter, men vem kunde förebrå honom för det? Han hade trots allt fått veta en hel del nyheter om Simon, mannen han hade ansett vara en broder till honom under många år, under loppet av bara en vecka. Då hade man all rätt att vara lite mer än vresig.
”Why would Simon, one of my closest men in The Grim Reapers, so such a thing? The Simon I know wouldn’t push a pregnant woman down the stairs, knock someone up? Sure. He’s a man, men make mistakes.” Han kunde inte få den informationen att sjunka in. Varför en man som Simon skulle ens komma på tanken att göra någonting sådant, dessutom mot en kvinna som hans ledare hade ’tagit som sin’. Så att säga. ”You’re lying. You must be... lying.”

 RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!