37. Good Rockin' Tonight

Wanda Jackson – Good Rockin’ Tonight

 

Ute förändrades allt, de i verkstaden slutade för dagen och mörkret lade sig ännu en gång över staden. Marion öppnade ögonen och satte sig upp snabbt. Hon hade lyckats somna i soffan och hon hade sovit i minst 4 timmar. Hon gnuggade sig i ögonen och sträckte lite lätt på sig innan hon klev upp. Hon gick fram till fönstret och kikade ut. Ute var det mörkt och utanför kunde hon höra musik spelas och hon förstod direkt att det var fest i klubbhuset.
Hon försvann direkt in på toaletten och lät hennes kläder falla till golvet när hon sedan klev i in duschen. Hon lät det varma vattnet skölja av sig all skam från slagsmålet och tankarna hon hade haft om Austin strax innan hon somnade.
Hon virade en handduk runt hennes kropp och tassade sedan iväg till sovrummet för att hitta några rena kläder. Hon letade fram några kläder, en långärmad tröja och ett par jeans short. Hon tog på sig dem och kammade sedan igenom håret. Hon la på mascara på fransarna och lämnade sedan lägenheten.

 

 

Det var fortfarande varmt ute och det var fortfarande fullmåne. Musiken från klubbhuset hördes ända ut och det lät som att det var fullt drag där. Intill väggen bredvid dörren in till klubbhuset stod ett par och kysstes intensivt, en bit bort stod några och rökte och drack öl. Hon gillade verkligen det här stället, det var mysigt och hemtrevligt på något sett även ifall man fick se ett och annat. Marion gav det kyssande paret en hastig blick innan hon öppnade dörren och steg in. En doft av cigarettrök och alkohol slog emot henne och denna gång var det annorlunda när hon steg in. Inga nyfikna blickar kollade på henne, istället hälsade de bara med ett hej eller en nickning.
Marion fick genast syn på Austin, men istället för att gå fram till honom gick hon till baren och beställde en öl. Peter, som bartendern hette, gav henne ett leende innan han tog fram en ölflaska ur kylen bakom honom. Han öppnade kapsylen och ställde sedan ner flaskan på bardisken framför henne.
”Here you go.” han fortsatte sedan dela ut olika drycker till dem i baren.
”Thank you.” Marion drack några klunkar av den kalla ölen och kollade sedan ut över lokalen. Det var verkligen drag här, musiken spelades på hög nivå, runt väggarna stod det män och kvinnor som kysstes, vid ett bord bröt de arm, andra tävlade om hur många shots de kunde ta, medan andra spelade biljard.
 Hennes blick fastnade på Austin som satt vid ett bord med andra män, en av dem var Max.
Hon drack några klunkar till av ölen och tog sedan ett djupt andetag och gick fram till Austin och Max. Hon trängde sig emellan en massa män som ville att hon skulle stanna och prata men hon skakade bara på huvudet.
”Hey, Is this seat free.? Hon kollade på Austin och sedan på de två männen, som hon inte kände igen, som satt på varsin sida av den lediga stolen. En man hade långt hår som var uppsatt i en hästsvans och en massa skägg, den andra hade rakad skalle.
”It’s free my love.” sa mannen med det rakade huvudet.
Hon log mot dem båda och satte sig ner vid bordet. Hon kollade på Austin som satt på andra sidan bordet. Samma känsla som hon hade haft tidigare under dagen när hon hade kollat på Austin hade nu kommit tillbaka. Hon ställde ner ölflaskan på bordet och lät händerna vila i knät. Skulle hon dricka ur ölen nu skulle alla se hur hon skakade av nervositet. Oftast var inte hon den som var nervös men Austin gjorde henne nervös. Vilket irriterade henne så mycket. Hon ville inte känna så här. Hon hade alltid varit en framåt tjej som inte var rädd för någonting, men nu satt hon här och var jätte nervös på grund av en killes närvaro. 

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!