205. You know where to find me..

Marion kollade på de två männen. 
”If I were a girl, I sure as hell wouldn’t give up the opportunity to sleep with that piece of manmeat. Hell I could probably do it even if I weren’t a girl.”
 Moes ord fick dem båda att brista ut i ett hysteriskt skratt. Marion rörde inte en min, själv tyckte hon inte alls att det var kul. De betedde sig som två småbarn. En djup suck slank ur henne och snart hade de två männen lugnat ner sig. 
”That’s Charlie alright... I’ll talk to Charlie and make sure he doesn’t try to sleep with you again. Unless you want to.”
 Marion gav honom en sur blick.
”Are you crazy?” Hon tystnade när Austin gav henne en kyss på kinden. Hon kunde inte vara arg på honom, han var ju inte boven i det hela. Men hon gillade inte att han och Moe skrattade åt henne. ”I’ll get dressed and head down to the clubhouse and talk to Charlie. Go back and get dressed.” fortsatte Austin och när han sedan böjde sig fram för att viska att hon inte skulle byta om kunde hon inte undgå att le. 
Hon stannade kvar i köket efter de hade lämnat lägenheten. Hon hällde upp lite kaffe i en kopp och drack några klunkar av den varma drycken. Marion kollade ner på sina kläder, hon var fortfarande klädd i den ljusgula pyjamasen och håret stod åt alla håll. Hon var verkligen inte sugen på att gå klädd så här resten av dagen. Hon lät den tomma kaffekoppen stå kvar och lämnade sedan lägenheten.

 

 

Alla satt inne i klubbhuset och hennes mamma och Max gav henne frågande blickar när hon steg in. Austin och Charlie satt vid ett av bordet. Charlie log roat mot henne när hon gick fram till dem. 
”Im gonna get a shower now, so i hope that i can be alone.” hon kollade hela tiden på Charlie när hon talade. Hon strök sedan en hand över Austin’s hjässa innan hon styrde stege mot lägenheten. Innan hon försvann uppför trappan vände hon sig om och kollade på Austin.
”Austin, you know where to find me.” sa hon med ett lite flörtigt uttal, utan att bry som om att Max och Carol hörde. När hon öppnade dörren till lägenheten var hon rädd för att Charlie hade rört om lägenheten och ställt in sina saker. Men allt var i sin ordning. Han hade till och med slängt de handdukar han använt i tvättkorgen.  Det enda som inte var som förut för hans stora bag som stod innanför ytterdörren. 
Hon låste inte dörren till badrummet ifall du Austin skulle nappa på hennes erbjudande och hon hade en känsla av att Charlie inte skulle våga sig upp hit när han visste att hon var här. Hon var ju som sagt Austin old lady nu och då vågade ingen säga emot. Det var ett under att Moe hade vågat bli tillsammans med henne när han visste att hon och Austin fortfarande hade känslor för varandra. 
Vattnet var varmt och skönt. Hon stod där med slutna ögon och tänkte på kvällen innan. Ett leende spred sig på hennes läppar. Lyckan var enorm, lyckan över att hon och Austin äntligen hade hittat tillbaka till varandra. De hade varit med om så mycket tillsammans. Både bra och dåliga saker, men det var mer av det sistnämnda och hon kände på sig att problemet inte var över. Men de hade nu löst ett problem, nu kunde de äntligen vara tillsammans igen. Fast det skulle inte förvåna henne ifall Meghan dök upp igen i ett försök att göra Marions liv till ett helvete och även ta Austin ifrån henne. 

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!