44. Do I wanna know?

Arctic Monkeys - Do I wanna know?
 

En tung suck slank ur honom när han lade märke till att Marion hade upptäckt honom och gått in i sin egen lägenhet. Han verkade inte vara den enda personen här som kände sig obekväm och ångerfull. Nej, egentligen ångrade han inte kyssen dem hade delat. Att våga kyssa henne var ingen konst i sig, han hade kysst många kvinnor. Men han hade aldrig känt sig obekväm eller besvärad efter en kyss. Ångrat att han någonsin hade kysste en viss kvinna, ja, men henne hade han enkelt kunna skaka av sig. Det var annorlunda med Marion. Han kunde helt enkelt inte skaka henne ur sina tankar. Trots att hon hade nekat Moes erbjudande hade han insisterat på att själv göra ett försök. Vad hade han trott skulle hända? Att dem skulle rulla mellan lakanen och vakna upp dagen efter med ihopslingrade ben och armar? I hans onyktra sinne hade han nog tänkt det, fast han skulle ljuga om han inte erkände att han till viss del tänkte på det i hans nyktra tillstånd. Han kastade upp fötterna på balkongräcket, lutade huvudet bakåt mot väggen och slöt ögonen. Inifrån lägenheten hördes fotsteg och han visste bättre än att kika in för att se vem det var som hade vaknat. Antingen skulle han få syn på en naken Moe eller en naken blondin. Blondinen hade han ingenting emot att se på men han tänkte inte ta risken. Förutom det hördes inte mycket annat ljud från omgivningen. Fågelkvitter och bilar men inte mycket mera än så. Han hörde någon spola i toaletten, fotsteg och sedan nöjda läten när personen kröp ner i soffan igen. När kyssljuden kom till liv suckade han tyst.
”If you’re about to have sex again I suggest you take it down in the garage.” Grymtade han trött och fnitter hördes inifrån. Han masserade sitt näsben och satte ner koppen på golvet.

 

 

Kanske han skulle ta sig en tur på motorcykeln för att rensa tankarna och undkomma Moe och hans senaste fångst. Att rensa tankarna skulle verkligen vara en bra idé, försöka få Marion rensat ur sitt system. Efter att ha beslutat sig för att det skulle vara en bra idé så ställde han sig upp och förde sin kaffemugg till köket. Han letade fram lite rena kläder, västen och ett par solglasögon som han sedan klädde på sig och drog därefter på sig sina boots. Lika bra att sätta sig på motorcykeln så fort som möjligt innan han var tvungen att möta Marion, det hade han nog inte tankekapaciteten till riktigt ännu. Precis i den stunden som han tänkte tanken hörde han knack på dörren. Vem ville honom någonting nu? Någonstans bak i hans huvud fanns en liten röst som sa ’Marion’ och det var den lilla rösten som fick honom att tveka med handen mot handtaget. Han var ingen fegis! Han öppnade dörren och såg en brunett gå nerför trapporna. Vad ville hon nu? Han var inte säker på om han ens ville veta svaret på den frågan.

”Marion?” Frågade han en aning förvånat. Trots att han hade hört den lilla rösten i sitt huvud så var han lite förvånad. Han hade inte trott att hon skulle våga komma dit efter vad som hade hänt kvällen innan. Fast det var en god chans att han var den som mådde värre av dem två. Inte bara på grund av sin bakfylla.
”Look if you’re here to tell me to back off you don’t need to worry. I won’t be kissing you again, if it’s not what you want. Alright?” Han ville såklart inte att hon skulle säga det. Men det var bättre att han sa det innan hon hann göra det. På det viset skulle han inte bli lika besviken. Han kunde i alla fall hoppas på det.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!