138. Bloody knuckles

 
V 8 Wankers - Bloody knuckles
 

”What the hell?!” Röt han ilsket. Men det var allt som hände. Meghans underläpp började darra och hennes ögon såg en aningen glansiga ut men det var allt han hann märka innan hon vände ryggen till och försvann ut ur klubbhuset. Själv stod han kvar och såg efter henne med ett enormt frågetecken ritat över sitt ansikte. ”What the hell did just happen?” Muttrade han för sig själv och skakade lite på huvudet. När han sedan vände sig om såg han istället Marion som stormade ut, en blondin som svor efter henne och Moe som stormade iväg efter Marion. Det krävdes inte mycket för att sätta ihop två och två – speciellt inte när man kände Moe. Han suckade uppgivet. Att Moe helt enkelt inte kunde hålla sina händer till en kvinna i taget. Inte hade han trott att en helt vanlig kväll på klubbhuset skulle sluta med att han befann sig i herrarnas badrum och återupplivade känslor för Marion, att Meghan skulle kasta en flaska sprit i väggen eller att Moe skulle ha stoppat handen i fel kakburk. Okej, dem två sist nämnda fanns det en stor sannolikhet till – det var han tvungen att medge. Han visste att han borde gå till lägenheten och ta itu med Meghan men hans berusade sinne hade istället någonting annat i åtankarna. Moe skulle inte få såra Marion på det vis han hade gjort, inte utan att komma undan från det utan straff. Han tog till sig en flaska whiskey från ett av dem närliggande borden, tog en stor klunk och började bana väg mot dörren.

 

 

Precis som Austin nådde fram till dörren öppnades den och in steg Moe med ett bistert ansiktsuttryck.
”Austin?” Moe såg verkligen förvånad ut, men utan att säga någonting riktade Austin en rak höger mot Moes ansikte. Ett slag som fick Moe att falla ut genom dörren och hamna på utsidan igen. En kvinna skrek bredvid honom och alla såg passligt chockade ut. Ledaren hade slagit till sin högra hand.
”What the fuck?” Moe satt chockat på gatan och kände på sitt ansikte, som nu blödde en aning. Austin tog en stor klunk till av whiskeyflaskan innan Moe var på fötterna och utförde en motattack. Luften for ur honom när Moe tacklade honom likt en quarterback, vilket fick whiskeyflaskan att flyga åt skogs. Innan han visste ordet av det låg dem båda på marken och pucklade på varandra. Runt omkring dem började folk samlas och heja på dem båda. Några hejade på Moe medan resten hejade på Austin. Slagsmålet höll inte på länge innan Max kom och slet upp Austin från marken och röt diverse svordomar åt dem båda.
”Boys! Let it go!”
Austin skakade ilsket av sig Maxs hand och hötte ett blodigt finger mot Max.
”If you hurt her one more time I swear to God that not even Max will be able to stop me.”
Morrade han lågt, så att åskådarna inte skulle höra honom. Han vände på klacken och trängde sig genom folkmassan.
”Get out my way!” Röt han förbannat och knuffade undan en man som stod i hans väg. Han torkade bort blodet från sin spruckna läpp med baksidan av sin hand medan han styrde sina steg mot dörren som skulle leda honom till lägenheten där nästa åskmoln förmodligen satt.

 

 

 

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!