147. Battlefield

Lea Michele – Battlefield

”Hello there! I’m Carol, Marion’s mother. Oh my, the baby is not too far away I see.” 
Marion hörde vartenda ord de sa inne på kontoret och hon ville bara sjunka igenom marken. Nu skulle hennes mamma göra så att hon blev mer hatad av Meghan.
Marion suckade och lyfte blicken när dörren till klubbhuset öppnades och inte blev det bättre av att Moe klev in genom dörren med ett finurligt leende på läpparna.
”And what are you smiling at?” sa Marion lite bittert medan hon drog handen genom sitt mörka långa hår.
Han stannade upp och kollade på henne.
”Have you seen Austin? I have to show him this.” han viftade med ett papper i luften medan han såg på Marion.
”He is in the office.” mer han hon inte säga förens Moe hade lämnat henne och även han gått in på kontoret.
Vad var det som Moe hade hittat som var så viktigt att visa för Austin? Marion ryckte på axlarna och klev sedan upp från stolen. Hon behövde få luft och det var snabbt. Alla gick henne på nerverna. 

 

 

Hon klev ut i den varma vårsolen och det kändes bra att sommaren var på väg. Hon satte sig ner på bänken utanför lokalen som hon hade gjort så många gånger. Det blev allt svårare nu när hennes mamma hade flyttat till Stockton, då det innebar att Marion inte hade någon stans att fly till ifall det skulle bli för jobbigt att bo kvar här.
”How are you?”
Hon ryckte till och lyfte blicken och gav sedan ifrån sig en suck. Hon hade varit så inne i sina tankar att hon inte hade hört Simon som nu stod bredvid henne. Han satte sig ner på bänken bred vid henne.
”What do you want? It is enough that you have ruined my life once. You do not need to do it again by sitting here.” Fräste Marion. Det var Simons fel att det hade blivit så här, hade det inte varit för honom så hade hon kanske haft Austin i sitt liv igen och kanske hade de haft ett litet barn. Tanken tog henne tillbaka till Meghan som bar på Austins barn, det kunde ha varit henne.
Simon lämnade henne snabbt utan ett ljud.
Dörren till lokalen öppnades snart och Marion lät blicken vila på asfalten framför henne.
”Hey honey.” hennes mammas varma och kärleksfulla röst gjorde henne varm inombords.
”Are not you with the others?”
”Nah, Moe wanted to talk to Austin and Meghan.”
Marion nickade . ”Well, what do you think of Meghan?” Marion log lite mot sin mamma som skakade på huvudet åt Marions fråga.
”I think Austin is an asshole who left you for .. sorry .. that slut.”
Marion skrattade och likaså hennes mamma. ”I think you’re right.” Det kändes skönt att hennes mamma var här. Äntligen kunde hon prata med någon som förstod henne och höll med henne i alla lägen.

 

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!