155. Glad You Came

Glee Cast – Glad You Came (Glee Cast Version)
 

Dagarna lunkade förbi i sakta mak och varje dag var en plåga. Även ifall hon och Moe hade hittat tillbaka till varandra och inlett ett mer seriöst förhållande. Eller ja, dem försökte i alla fall. De hade börjat umgås på andra sätt, de såg på film, de gick ibland ut och åt middag på restauranger inne Stockton. Allt handlade inte om sex längre. Hon fann även en viss tröst hos Moe, han kunde dämpa hennes ångest och känslor som hon hade för Austin.
Marion hade inte sett till Austin sen den dagen på sjukhuset då hans son hade kommit till världen, hon heller inte sett till Meghan. Hon hade försökt hålla sig på avstånd och hon gick inte ut från lägenheten när hon inte var tvungen. Hennes mamma hade hon knappt sett till heller då hon mest var ute med Max på äventyr.

 

 

Det var fredagskväll igen och med det innebar de fest i klubblokalen. Även efter allt som hade hänt så var hon ändå sugen på att gå ner och ta sig en drink i baren.
Hon vred på sig i sängen och suckade. Moe hade lämnat henne för en stund sedan efter att de hade rullat runt i säng halmen hela eftermiddagen. Han hade duschat och sen bestämt sig för att gå ner till klubbhuset för att festa med de andra grabbarna.
Hon låg och vred sig i sängen i flera minuter och tanken på Austin rev inom henne likt klor. Hon behövde bara tänka på honom så började hon få hjärtklappning. Åter igen suckade hon och klev upp från sängen. Drog på sig ett par jeansen och ett linne, hon kammade igenom håret och förbättrade sminket innan hon lämnade lägenheten. Hon hann bara gå ut genom dörren när hon hörde hur livat det var nere i klubbhuset. Musik spelades och höga röster och skratt av både män och kvinna ekade nere i lokalen.
Marion stannade i mitten av trappan, tvekande om det var en sådan bra ide att gå ner? Hon visste att Austin skulle vara där och vem vet, Meghan kanske också var där? Och dem var de sista personerna som hon ville stöta på. Men hon ville inte vara själv då hon visste att hon bara skulle ligga och deppa och tycka synd om sig själv.
Hon drog en hand genom håret, tog ett djupt andetag och fortsatte gå nedför trappan.
Hon hann bara ner till lokalen när hon fick syn på Austin som satt vid sitt bord en bit in. Det knöt sig i magen och hennes hjärta började rusa. Hon hade inte sett honom på över en vecka och där satt han, lika vacker som alltid.
”Marion, you came.” Moes mörka röst drog henne tillbaka till verkligheten, hon släppte blicken från Austin och skakade lätt på huvudet innan hon kollade upp på Moe med ett leende på läpparna.
”Yes, I did not want to be by myself tonight.” Moe log mot henne, la en arm om hennes midja och drog iväg henne till baren. De satte sig ner på var sin barstol och han beställde dem var sin öl.
Hon drack några klunkar och kollade sedan ut över rummet och hela tiden stannade hennes blick på Austin. Hon var lättad över att Meghan inte syntes till.
”Im really glad you came.” sa Moe igen och gav henne en lätt kyss på pannan. Marion bara log tillbaka. Själv visste hon inte om hon var glad över att hon hade kommit ner. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!