158. Sinful nature

Bear in heaven - Sinful nature

 

Kvinnan, vars namn Austin inte hade något intresse i att ta reda på, blev allt mera närgången vart efter tiden gick och för varje charmig replik som rullade av Austins tunga och han var inte sen med att besvara hennes närgångenhet. Han kunde fortfarande konsten att charma kvinnor dit han ville, visserligen var det inte så svårt när det kom till dem kvinnor som hängde vid The Grim Reapers klubbhus. Dem var där för en sak och endast en sak. Om dem lyckades bli någon av männens old lady var det bara en bonus för dem. Han hade inga planer på att göra denna kvinna till hans old lady, allt han ville ha denna kväll var en distraktion och det var precis vad han skulle få. Folket runt omkring dem blev allt mer högljudda och allt fler drinkar spilldes ut på grund av deras oförmåga att lyckas stå rakt.
Austin såg i ögonvrån hur Marion och Moe försvann från sina platser vid bardisken och gick ut genom dörren. En elak röst inuti hans huvud viskade att dem skulle rulla runt mellan lakanen, och det var det som fick honom att vända sin fulla uppmärksamhet mot den rödhåriga kvinnan - som nu kysste hans hals. Han drog sig undan från henne för att möta hennes frågande och valpliknande blick.
”What now? You’re not having second thoughts I hope.” Hon bet sig i underläppen för att försöka se så oskyldig som möjligt, samtidigt som hennes blåa ögon utstrålade allt annat än ’oskyldig’. Austin skrockade dovt och skakade på huvudet.
”I’m not, I am on the other hand thinking of something far more interesting to do to you.” Han ställde sig upp och drog upp henne med sig. “Come.” Ovissheten försvann ur hennes ansikte och hon såg istället mycket lycklig ut. Hon hade lyckats charma till sig Austin Haynes, ledaren av Grim Reapers, detta skulle vara något att berätta åt sina väninnor. Han drog med sig kvinnan ut ur klubbhuset och styrde stegen mot lägenheten som låg endast tvärsöver vägen.

 

 

Väl inne i lägenheten tog det inte mera än millisekunder innan deras händer spelade över varandras kroppar likt vilddjur. Deras läppar möttes i djupa kyssar, vilket ackompanjerades av deras häftiga andhämtningar. Austins händer sökte sig in under kvinnans linne för att undersöka den porslinsvita huden som dolde sig under den. Djuriskt pressade han henne upp mot väggen samtidigt som hans läppar sökte sig ner från hennes läppar till hennes hals, nyckelben, bröst och mage medan hennes ivriga fingrar flätade in sig i hans mörka hår. Det tog dem inte heller många sekunder att ta bort varandras överdelar och återförena sina läppar. Detta var precis vad han behövde. Någonting som fick bort hans tankar från Meghan men främst av allt från Marion. För var gång som Marion dök upp i hans synfält sköt han bort det och fokuserade istället på den rödhåriga skönheten med lätt särade läppar. I ett svep lyfte han upp henne i sina armar och virade hennes långa ben kring hans midja och bar iväg henne till sin säng, var han satte ner henne på ett inte så varsamt sätt. Någonting som hon inte verkade ha någonting emot. Med flinka fingrar knäppte han upp knappen på hennes jeans och drog av dem, varefter han frestande kysste sin väg uppför hennes ben till hennes byst. Att Marion försättningsvis inte dök upp i hans undermedvetna var en lögn. För var gång kvinnan viskade hans namn föreställde han sig att det var Marion som låg där under honom och vred sig av njutning. Patetiskt. En man som han borde inte känna så. Det låg inte i hans natur att bete sig som en kärleksdränkt tonårspojke, vad som låg i hans natur var vad han gjorde i denna stund. Tog en kvinna till sin säng och gjorde vad han ville med henne.

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!