181. Home

”He has eyes everywhere. Now, hop in.” Austin svarade på hennes fråga. Han höll upp passagerardörren till pickupen åt henne. Precis när hon skulle hoppa in gav Austin henne en kyss på kinden. En kyss som kändes som en elstöt. Hon fick behärska sig då hon fick en impuls av att ge honom en kyss på munnen. Hon harklade sig lite, satte sig i bilen och spände sedan fast sig. Ausin hade snart hoppat in på förar sidan och de lämnade det lugna området efter sig och fortsatte mot klubbhuset.
Austin hade ringt Max och berättat för honom vad de hade kommit fram till och under resten av bildfärden satt de tyst i bilen, utan att säga ett ljud. Det enda som hördes var motorns brummande ljud och musiken på radion.
Snart svängde de in mot den bekanta verkstaden och klubbhuset och alla minnen sköljde över henne likt en gigantisk våg. Hon hade både bra och dåliga minnen från detta ställe. Men dem dåliga var fler än de bra.
De båda lämnade bilen utan att ljud och Marion följde tyst efter Austin när han styrde sina steg mot klubbhuset.


Den välbekanta doften av cigarettrök och herrparfym från klubbhuset fick henne att le inombords. Hon hade verkligen saknat det här stället, mer en vad hon hade insett. Det var här hon hörde hemma, även ifall det aldrig skulle bli hon och Austin igen så skulle hon nog inte kunna lämna allt.
”Want one?” Marion lyfte blicken och kollade på Austin som stod bakom bardisken. Hon nickade och gick fram till bardisken och satte sig ned på en av de höga barstolarna. Sist hon hade suttit här så hade Moe berättat om Austin och Meghan, berättat att Austin inte var pappa till Meghans barn. Hon suckade djupt och förde whiskey glaset mot munnen medan hon smuttade på den starka drycken. Whiskey hade aldrig varit något för henne, hon var mer för tequila. Hon gav ifrån sig en liten grimars innan hon åter igen smakade på drycken och denna gång tog en större klunk.
"Oh, that was really good." Marion vände på sig när hon hörde en kvinnas röst.
"Yes, it was." En man svarade och när hon hörde vem det var knöt det sig i magen. När hon fick syn på mannen och kvinna drog hon åt sig andan. Den rödhåriga kvinnan var allt för bekant, likaså mannen. Mannen som hon än gång hade älskat, även ifall hennes känslor för Austin hade varit starkare.
"Well, well and what do we have here?" Moe gick fram till dem på vingliga steg, ett tecken på att han hade haft en hård och händelserik natt.
Marion tömde Whiskey glaset och stirrade surt på den rödhåriga kvinnan som nu åt upp Austin med blicken.

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!