Hey, Sleeping Beauty. Wake up. I have news

Marion hade utan att tveka, sagt ja till Austins erbjudande om att flytta in. De hade redan samma dag tömt Charlies lägenhet och flyttat in Marions saker in till Austins lilla lägenhet. Det hade varit på gränsen att hennes saker inte skulle få plats. Men efter mycket fix hit och dit så hade de lyckats vi in alla saker.
Medan hon stod där, i hans lägenhet, kunde hon inte undgå att känna ett sting av oro. Skulle de verkligen klara av livet som sambos? Eller skulle de gå varandra på nerverna de första de gjorde? De hade varit en viss trygghet att ha varsin lägenhet, hade de känt att de ville vara ifrån varandra en natt så hade de kunnat gå till varsin lägenhet. Men inte nu.
Resten av eftermiddagen spenderade de tillsammans i Austins lägenhet. De lagade middag tillsammans för första gången. De myste framför en bra film och sedan gick de och la sig, eller ja, de sov inte direkt. Istället fortsatte de där de hade avslutat för bara några timmar sedan. Deras kroppar tätt ihop, deras händer trevande längst varandras kroppar, passionerade kyssar.


Dagens första solstrålar sken in genom sovrumsfönstret, men väckte varken Marion eller Austin. Istället vaknade de av att någon bankade som en galning på ytterdörren. Eller Marion vaknade iallafall. Med täcket lindat runt den nakna kroppen, gick hon med sömniga steg mot ytterdörren. Med ett gäspande öppnade hon dörren och möttes av Moe's ivriga ansikte. När han fick syn på Marion, inlindad i täcket, höjde han på ena ögonbrynet medan han klädde av henne med blicken.
"Oh, I see you're already ready." hans tonfall var flörtigt och fick Marion att svepa armarna hårdare om täcket ifall han skulle få för sig att försöka rycka av henne det. Fast han hade ju sett henne naken förut så det skulle inte vara någon nyhet.
"Don't look so scared." han fyrade av ett charmigt leende. "I'm just kidding of course. Is Austin awake? I need to talk to him right now."

 

 


"He is sle.." mer hann hon inte säga fören Moe stegade in i lägenheten med snabba steg.
Han försvann in i sovrummet och Marion kunde se hur han ruskade hårt i Austin medan han pratade med hög röst. "Hey, Sleeping Beauty. Wake up. I have news."
Marion låste in sig på toaletten för att inte verka allt för nyfiken, även ifall hon helst av allt ville höra varenda ord som Moe hade att berätta. Men hon visste att hon på något sätt skulle få veta en del av det vid dagens slut.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!