210. Who the fuck let you in?

När man för första gången lät sin blick falla på Austin Haynes, så var nog inte första tanken att man ville ha en mysig filmkväll med honom. Det hade aldrig varit hans grej. Att sitta hemma och mysa och se på en klyschig romantisk komedi. Inte ens med Meghan hade han fått för sig att göra någonting sådant... pojkväns-aktigt. Då hade Meghan förstås varit den där bruden som gjorde allt för att imponera på männen i klubben. Hon svor, drack, ställde upp i armbrytning och tatuerade sig på alla möjliga ställen på kroppen. Meghan hade alltså inte varit den där mysiga typen, hon ville bara bevisa sin värdighet som klubbledarens flickvän. Annat var det nu med Marion, hon hade en tendens att locka fram den där pojkväns-aktiga sidan ur Austin. Hon fick honom att sätta sig ner och ta det lugn och bara andas, om så bara för en stund. Fast då fanns det givetvis de gånger då han definitivt inte fick ta lugnt och hon bokstavligen tog andan ur honom.

 

 
 

För första gången på väldigt länge vaknade inte Austin av vartenda litet ljud, han fick äntligen sova djupt. Det var någonting han inte hade gjort på... Ja, han kunde inte ens minnas när han senast skulle ha sovit så djupt att han inte ens vaknade till ljudet av någon verkade vilja bryta sig in i hans lägenhet. Det var inte förrän någon ruskade om honom med sådan kraft att han höll på att flyga ur sängen som han vaknade upp.
"Hey, Sleeping Beauty. Wake up. I have news." Det var det första han hörde, och rösten som sa det var ingen vacker len kvinnoröst. Nej, det var en tobakshes manlig röst. Så när han slog upp ögonen och möttes av Moes flin morrade Austin irriterat till och knuffade bort Moe från sig.
”What the fuck?”  Han var snabbt upp på fötterna och drog en hand över ansiktet. ”Who the fuck let you in?” När han sedan lät blicken falla på sängen och såg att den var tom påmindes han om att Marion bodde ju hos honom nu. Det var en tanke som han skulle få vänja sig vid. Han suckade irriterat och drog på sig ett par jeans som hängde över stolsryggen.
”News... What kind of news are important enough to wake me up like this?” Han gäspade stort och gnuggade sig i ögonen. Moe såg sig vaksamt över sin axel innan han lutade sig in en aning.
“We think that we’ve seen Russian activity downtown.” Det fick honom minsann att vakna till. Ett ögonbryn höjdes i intresse till vad Moe hade mera att berätta. Austin nickade ut mot balkongen innan han såg ut genom sovrumsdörren, för att försäkra sig om att Marion inte stod utanför och tjuvlyssnade. Han nappade till sig ett paket cigaretter och gick ut på balkongen. Han behövde inte säga någonting, utan en blick räckte gott och väl för att få Moe att börja berätta med lågmäld röst, så länge han själv tände på sin cigarett.
”TJ and me went out for a run last night, and when we came back we saw some unknown bikes outside a warehouse downtown. It might be the Russians but it could also be just some random dudes...” Precis som Austin slog även Moe ut en cigarett och tände på den. Austin gned sin hand över sin skäggstubb med en fundersam blick.
”Might be worth checking out... If it’s the Russians we need to get rid of them. Before Marion finds out, and she will not find out about this. If she does, she’ll freak out and that’s not something I need right now.” Han drog ett bloss och såg ner mot klubben. “Call the guys. When the sun goes down, we go check it out.”

 Hey, Sleeping Beauty. Wake up. I have news

Marion hade utan att tveka, sagt ja till Austins erbjudande om att flytta in. De hade redan samma dag tömt Charlies lägenhet och flyttat in Marions saker in till Austins lilla lägenhet. Det hade varit på gränsen att hennes saker inte skulle få plats. Men efter mycket fix hit och dit så hade de lyckats vi in alla saker.
Medan hon stod där, i hans lägenhet, kunde hon inte undgå att känna ett sting av oro. Skulle de verkligen klara av livet som sambos? Eller skulle de gå varandra på nerverna de första de gjorde? De hade varit en viss trygghet att ha varsin lägenhet, hade de känt att de ville vara ifrån varandra en natt så hade de kunnat gå till varsin lägenhet. Men inte nu.
Resten av eftermiddagen spenderade de tillsammans i Austins lägenhet. De lagade middag tillsammans för första gången. De myste framför en bra film och sedan gick de och la sig, eller ja, de sov inte direkt. Istället fortsatte de där de hade avslutat för bara några timmar sedan. Deras kroppar tätt ihop, deras händer trevande längst varandras kroppar, passionerade kyssar.


Dagens första solstrålar sken in genom sovrumsfönstret, men väckte varken Marion eller Austin. Istället vaknade de av att någon bankade som en galning på ytterdörren. Eller Marion vaknade iallafall. Med täcket lindat runt den nakna kroppen, gick hon med sömniga steg mot ytterdörren. Med ett gäspande öppnade hon dörren och möttes av Moe's ivriga ansikte. När han fick syn på Marion, inlindad i täcket, höjde han på ena ögonbrynet medan han klädde av henne med blicken.
"Oh, I see you're already ready." hans tonfall var flörtigt och fick Marion att svepa armarna hårdare om täcket ifall han skulle få för sig att försöka rycka av henne det. Fast han hade ju sett henne naken förut så det skulle inte vara någon nyhet.
"Don't look so scared." han fyrade av ett charmigt leende. "I'm just kidding of course. Is Austin awake? I need to talk to him right now."

 

 


"He is sle.." mer hann hon inte säga fören Moe stegade in i lägenheten med snabba steg.
Han försvann in i sovrummet och Marion kunde se hur han ruskade hårt i Austin medan han pratade med hög röst. "Hey, Sleeping Beauty. Wake up. I have news."
Marion låste in sig på toaletten för att inte verka allt för nyfiken, även ifall hon helst av allt ville höra varenda ord som Moe hade att berätta. Men hon visste att hon på något sätt skulle få veta en del av det vid dagens slut.
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!